Jordbävning i Chile!!!


Chile drabbades i natt av den värsta jordbävningen på flera år. Det var en 8.8 på Richterskalan. Det hände ca kl 03:30 i Chilensk tid. Min älskling, som är i chile fick vara med om detta! Lissette och hennes pappa låg och sov när allt hände. Men dom klarade sig och mådde bra. Lissettes mamma pratade med dom efter den första skakningen men efter ett tag så dog telefonerna och internet och efter det fick ingen kontakt med dom. Ingen visste då om dom fortfarande mådde bra eller om ett efterskalv kanske hade skadat dom. Jag fick gå till jobbet ovetandes om min flickvän fortfarande var vid liv. Det är den värsta känslan jag någonsin känt! Jag kollade på nyheterna och lyssnade på radion men ingen visste hur det stog till i Valparaiso där dom befinner sig. Oron bara växte och växte inom mig. Skulle jag någonsin få se min älskling igen!? Vi hade pratat igår, hon och jag, om att det inte är långt kvar tills hon kommer hem och att vi kommer ses snart OM det inte händer henne något. Och bara några timmar efter det så händer det här. Jag kunde inte få bort tanken att det kanske verkligen har hänt henne något nu. Hon kanske är alvarligt skadad, eller t.o.m död. Dessa tankar hadde jag ända tills jag slutade jobba och kom hem, tog telefonen och ringde. Det kom signaler, men inget svar. Vart är dom!? Jag ringer igen, och då hör jag den underbaraste rösten jag någonsin hört. Det var Lissette! Jag brister ut i tårar och är så jävla glad att hon lever! Jag får äntligen höra hennes röst och att hon mår bra. Hon hör först inte vad jag säger för jag gråter så mycket, men jag fick lugnat ner mej efter en stund. Hon berätta att alla mådde bra och att huset hade klarat sig, men hon var fortfarande skakis och chockad. Det är den värsta upplevelsen hon har varit med om. Och det förstår jag. Bara att veta att hon var där var min värsta upplevelse. Jag hade aldrig kunnat tro att jag någonsin skulle sitta hemma och vara orolig för nära och kära som är med om en naturkatastrof. Det är en känsla jag inte änns önskar min värsta fiende. Men det är skönt att veta att för tillfället är allt okej, men det kommer komma efterskalv, och då måste dom vara försiktiga. Så faran är ej över!


Nu ska jag snart försöka sova efter allt detta. Men det kommer säkert bli en sömnlös natt. Men jag behöver få vila ut för jag ska jobba imorgon. Men jag får se hur det blir med det. Plus allt det här så är jag jätte förkyld. Så det kanske blir att jag stannar hemma.


-Till min älskling-
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och jag vill aldrig förlora dig. Du är mitt hjärta, mitt allt!
När jag har dig i mina armar igen så kommer jag aldrig att släppa taget om dig.
Du är min och jag är din, föralltid!


Sjuk!


Fy fan! Har inte mått bra idag. Har blivigt förkyld och det är inte alls kul!
Kännde mig lite konstig imorses när jag skulle gå till jobbet, men jag tänkte att jag var nog bara lite tröttare än vanligt. Men ju mer tiden gick ju dåligare mådde jag. Jag kände hur bihålorna pulserade och jag kunde verkligen inte andas. Och såhär skulle jag gå hela dagen från 7:00-20:00 !? Nej jag vill dö! Men jag fick gå iväg till apoteket och köpa näspray och värktabletter innan jag hade rast för mina kolegor tyckte synd om mig så dom ville inte att jag skulle vänta tills rasten att göra det. Så jag fick knaprat i mig några piller och sprayat upp frätande syra i näsan och sen vandrat hem på rasten för att vila. Och när jag vilat klart så mådde jag lite bättre. Näsprayen hjälpte, nu kunde jag andas ur näsan igen iaf, men nu rinner det som satan ist! Och så skulle man tillbaka till jobbet också, men det gick allt bra. Jag jobba med Monica på kvällen, så om jag hade varit dödssjuk så hade allt rullat på iaf. Så nu var 1 dag av mina 6 dagar i rad avklarad. Jävla skit bara att jag ska bli sjuk just nu! Undra om jag kommer orka jobba alla dagarna !? Jag får la kämpa på så gott det går. Fan, jag visste att min systerdotter Violet smitta mig när jag passa dom. Men det var la på tiden att jag blev sjuk denna vintern. Hade ju inte varit det än, och jag blir alltid sjuk iaf en gång under vinter-månaderna. Så det var väll min tur antar jag! :(


Nu ska jag betala räkningarna och sen ska jag nog lägga mej en stund.
 Men först ska jag ta en cigg, spraya lite gott i näsan och ta en tablett eller två.


Saknar dig älskling!
Önskar att du va här så du kunde gosa lite med mig och ta hand om mig nu när jag är sjuk! :(



Onsdag!



Fy va tiden går fort nu känns det som. Nu är det bara ca 2 veckor kvar till Lissette kommer hem. Gud va gött! Saknar att ha någon att städa upp efter. Eller inte! Men det jag saknar är att inte behöva sova ensam. Att kunna somna och vakna upp med min älskling brevid mig. Att kunna hålla om henne när jag vill, pussa henne när jag vill. Saknar allt med henne. Hennes röst, hennes leende, hennes fina ögon. Att ligga och mysa med hennes armar runt om mig. Jag vill att hon ska komma hem nu! Hatar att gå till jobbet och komma hem till en tom lägenhet. Eller ja, tom och tom är den ju inte, har ju katterna och hunden. Men det saknas ju fortfarande en familjemedlem!   Men när hon kommer hem så får hon aldrig försvinna ifrån mig igen! Never, ever!
I LOVE YOU BOBO!


Idag har jag varit ledig. Och det va ju tur för syrran behövde barnvakt åt töserna en stund medans hon var ute på ett ärende. Lilly har varit sjuk och nu har Violet med blivit lite dålig. Och jag tror bestämt att hon smitta mig. Har kännt mig konstig i halsen sedan jag kom hem. Hoppas bara jag inte blir sjuk. Vill inte sjukanmäla mig ifrån jobbet. Och speciellt inte när dom gärna vill ha just mig där. Känns gött att vara lite eftertraktad på sin arbetsplats. Men jag ska ta och dricka lite te med citron i, så får jag hoppas att det blir bättre i halsen.


Och på vägen hem ifrån min kära syster så kunde jag inte sluta tänka på om mitt spel som jag har skickat efter hade kommit ännu. Det skulle ta 48 timmar, men jag kom på att jag beställde ju det på helgen så dom skicka det inte förräns i måndags. Så då skulle det ju komma idag. Men när jag kom hem så såg jag inget spel liggandes innanför dörren. Blev lite deppig då. Men det tog inte lång tid innan det plingade på dörren och rycktes och slets i brevinkastet. DET VAR MITT SPEL! Åh gud så glad jag blev. Jag slet upp förpackningen och slängde in skivan och har spelat fram till nu. Så min dag har varit riktigt bra. Men nu så ska jag chatta med min älskling som sitter och väntar på mig!




Min goda frukost! Smörgåsar med skagenröra och smögenröra.




Hitta några snygga leggings. VILL HA!



Lugn helg!


Gud va gött det har varit att vara ledig i helgen. Att få sova ut riktigt! Det har verkligen behöfts.

Igår hade jag myskväll med min gay Manny. Vi kolla på film och käka godis och prata om allt och inget.
Och klockan var närmare 04:00 när han gick hem. Jag var rädd att han skulle försvinna i all snö. Han bor ju i stan, så det är en bit att gå och det snöade fortfarande ute. Så jag skickade sms till honom imorse och fråga om han var levande, och det var han som tur var. Men man vet ju aldrig. Trotoarerna kan man inte gå på för dom e fulla med snö, och sådär himla säkert är det inte att gå på vägen där bilarna kör, speciellt på en lördag när folk kanske har druckit och det är snöigt och halt. Men vad ska man göra när det är halvmeters snö ute och man inte har något annat val.

Och idag var jag hemma hos syrran för min systerson Viktor fyller 16 år idag. Så vi åt tacos. Och sen brylepudding till efterrätt. Eftersom det var Viktor som fyllde år så var det ju han som valde maten, och det får han 10/10 poäng för. Because i love tacos and brylepudding!
 Sen var det dags att spela något också. Det blev brainstorm, och det visa ju bara vilka som har mer hjärna än andra. Jag, Nettan och mamma klådde kärringarna! (pappa, Viktor och Rick) Synd om Viktor bara som inte fick vinna på sin födelsedag. Men sånt är livet!

Jag har ju skickat efter ett av sims spelen till PS2 också som jag var så sugen på att spela, The Urbz: Sims in the city! Och leveransen skulle ta 48 timmar. Så förhoppningsvis kommer det imorgon. Jag längtar!!! 

Men nu ska jag väll nörda mej en liten stund på facebook, sen blir det att chilla i soffan framför tv:n tills det är dags att gå till sängs. Ska jobba imorgon, men börjar inte förräns 12:30. Så jag får lite sovmorgon iaf. Gött, Gött!





Våran cykel försvinner snart!


Fredag - slödag!


Idag har allt varit riktigt segt. Gick runt som en zombi på jobbet. Jobba bara 7:00-12:00 men höll på och dö ändå. Trött som satan, huvudvärk, nackvärk plus mensvärk. Inte min dag. När jag kom hem la jag mig och vila och vakna inte förens kl 18:00 någonting. Segt! Så idag har jag inte gjort så mycket. Tittat på tv, suttit vid datan, lagat korvstroganoff, tittat på tv och suttit vid datan. Och nu är kl redan 03:00, så jag får ta och gå och lägga mej. Hoppas bara jag inte är lika seg imorgon. Men det skulle inte göra så mycket ändå för jag är ledig. Gött!




Duscha Phoenix igår så han är ren och burrig.



Och hårig var han!



Silva och Anubis ligger och myser.




Mina tre älsklingar!







I'm bored!



I miss you baby!


Torsdag...


Torsdag, och snart är det helg och då är jag ledig. Gött! Jag tror nog inte jag ska göra ngt speciellt, förutom att jag ska till syrran på söndag för min systerson Viktor fyller 16 år. Det känns som det inte va länge sen han va en blond liten pojk. Han är en bortskämd men väldigt duktig tonåring. han gör inga dumheter alls. Min syrra har haft riktigt tur mad honom. Men det blir la andra bullar med tjejerna sen när dom kommer upp i den åldern. Men då kommer jag och läxar upp dom lite!

Och ute är det fortfarande massa snö, och mer ska det komma. Tar det aldrig slut eller!? Det är den längsta vintern vi haft på år! Men nu vill jag att våren ska komma. Älskar när alla vårblommor börjar komma fram. Vi har iaf Lila och/eller gula Krokusar på baksidan. Men jag vill ha mer blommor så jag ska nog plantera det!

Nu ligger hunden och katterna och vilar. Så sött! Jag va också trött efter jobbet, men känner inte för att vila nu faktiskt. Har dock varit så himla sugen på att spela Sims spelen på PS2, där man kan göra uppdrag. Men har inget av dom spelen, än. Så jag får nöja mej med Sims 3 på datan ist. Så nu får jag avsluta detta och nörda mig med lite Sims! :D


Tredje gången gilt?


Är ledig idag och kändes gött att få sova ut. Men riktig så blev de inte. Jag vaknar vid halv 9 tiden och hör massa oväsen från våran uteplats. Är det någon som försöker göra inbrott eller försöker sno något därifrån? Jag går upp ur sängen och tittar ut. Då ser jag massa snö falla ner, stora snö bollar. Jag tror dom skotta av snö från takat eller något. Men synd bara för mina grannar, för när dom kom te deras uteplats så förstörde dom takat till deras uterumm som dom har byggt. Undrar vem som får stå för dom kosnaderna.
Men jag gick och la mig igen och somna om, men det skulle jag nog inte ha gjort. Jag drömmer ännu en gång en hämsk drömm. Det är tredje gången sen Lissette åkte. Brukar inte drömma så när hon är hemma. Och drömmarna handlar alltid om samma sak, bara olika platser och olika personen. Det känns som att de kommer att hända på riktigt. Som att mitt undermedvetna försöker förvarna mej. Men jag hoppas och önskar att det aldrig blir så!

Nu ska jag kolla min facebook, sen ska jag ta mej en dusch. Sen ska jag dammsuga, lägga in ren disk i skåpen och diska det som ligger i diskon. Kanke också moppa golven. Får se om jag kan boka en tvätt tid med. Men efter allt jobb ska jag försöka hitta lite godis och sitta å slappa framför tv:n!


Alla Hjärtans Dag!


Nu har jag jobbat helgen och mina två delade turer i rad. Men känner mej inte allt för trött just nu, Fast jag bara sovit någon timme per natt. Och så ska jag jobba imorgon med, 06:45-14:00. Men jag hade häldre velat jobba kvällen. Jag vill inte gå upp tidigt på morgonen, för jag är värkligen ingen morgon människa! Men jag kämpar alltid egenom det, även om jag bara skulle hunnit sova i 10 min innan värckarklockan ringer and its time for work!! Men jag är ledig på Tisdag så då kan jag sova hela dan om jag vill! :D

Och idag är det Alla Hjärtans Dag! Synd bara att Lissette inte e hemma. Men lite tur kanske det är, då slipper jag köpa någon present :P haha! Ne jag skoja. Om min älskling va här skulle hon fått vad hon än ville ha för att jag älskar henne mer än något annat! Men dock är jag lite skeptisk mot Alla Hjärtans Dag, för det marknadsför att man ska visa att man älskar någon just detta datumet. Men man ska la visa sin kärlek varje dag? Man behöver väll inte ett specifikt datum för att ge sin älskade en gåva? Detta är bara påkommet för att ändast tjäna pengar. Men men.. det är väll en "högtid"!

Men nu ska jag ringa min älskling igen!









Fredags mys!


Satt och tänkte på min älskling förut idag, och då kom jag på den goda middagen vi åt på Buttlers när vi fira våran 5-års dag. Kött, stekt paprika, potatis klyftor och tjatsikisås! Färska championer ska det också va, men jag hade inga så det fick jag vara utan. Men det va lika gott som det va på resturangen ändå! Jag va ju bara tvungen att äta någon god efterrätt till detta också. Så det fick bli kladd kaka, som jag baka igår, med glass och frukt. Och det lugna min fulla mage perfekt. Det va en underbar fredags middag. Synd bara att min älskling inte var hemma så hon kunde njuta med mej.
Har köpt godis också, så jag har haft en riktig mys kväll. Men nu ska jag försöka sova för jag ska jobba om några timmar, 07:00-21:15. Måste ju vara något pigg imorgon iaf. Men jag jobbar med Monica så det kommer gå super bra!

P.s Älskar dej älskling! Saknar dej och hoppas du har det roligt imorgon! <3




 
Middag!



Efterrätt!



Ledig!


Har varit ledig idag, men har ändå haft saker att göra. Vakna, gjorde mej iårdning och tog bussen ner till stan. Skulle lämna in ett papper åt älsklingen på arbetsförmedlingen så varför inte handla lite när jag ändå är på G.
Kollade efter något klädesplagg och skor, men hitttade inget som jag drogs till, så det fick va. Men jag fick iaf köpt hårprodukter, värktabletter och någon lösning till Phoenix öra som har blivigt irreterat. Stackars lilla killen :( Sen fick jag handlat lite matvaror som jag saknar. Ville baka en skit go kaka som en arbetskolega baka på jobbet, och den var så himla go. Så när jag kom hem gjorde jag först Lasagne, och det blev super gott, som alltid ;) Sen fick jag vilat mej lite efter den goa middagen, men så vart de dags för bakningen. Kladdkaka med glasyr i långpanna, bara så jävla gott! Så nu ska jag sitta och njuta av mina choklad bitar och kanske titta på någon film, men sen blir det läggdags för jag ska upp tidigt imorgon och klippa mej! :D





Lasagne, en av mina favorit-rätter.





Kladdkaka med glasyr. Det blev en succé!



Börja dåligt, men sluta bra!


Somnade på soffan inatt och drömmde en inte så rolig drömm. Förstog när jag vakna att det inte var på rikigt och då kändes det bättre. Men låg en stund och tänkte, men fick sluta annars hade de säkert förstört min dag.
Senare på dagen ringde min mamma och undrare om vi skulle åka och handla mat efter hon slutat jobbet och det ville jag. Hade ändå tänkt ringa och fråga om vi kunde göra de, så det passa perfekt. Fick dammsugit och moppat lägenheten innan vi åkte och handla. Och slösa inga pengar för min underbara mamma betalade min mat. :)
Fick köpt mej hårfärg med så nu har jag färgat håret.

Så har jag väntat på att min älskling ska komma hem och sätta sig vid datan. Hon har sovit hos sin syrra i helgen och dom har inget internet för tillfället så jag har saknat henne i 2 dar. Men nu är hon hemma och jag sitter och chattar med mitt hjärta! Känns som att de va år sen jag såg henne! :( Men nu ska jag börja mitt vikariat imorgon, så då kommer nog tiden gå fortare, förhoppningsvis. :/ Men nu ska jag prata med min älskling och försöka komma i säng snart, för jag börjar kl 09:00 imorgon och jag behöver få sova ut!
Gonatt!


Lördag...


Idag har jag jobbat, 12:30-21:15, känns gött. Sen såg jag filmen Dante's Peak på tv, en film om ett vuklan utbrott. Jag tycker om filmer där moderjord får lite utbrott som t.ex vulkaner, tornados, tsunamis o.s.v. Och den filmen är den bästa vuklan filmen jag har sätt, hittils iaf.
Och igår såg jag filmen confessions of a chopaholic och fick sånt sug att shopa kläder! Men det får jag nog vänta med tills nästa löning. :P

Men nu ska jag göra mej ngt att äta och kolla på lite Gossip girl ;)


Lite bilder...


Min nya klänning, nice, men snyggare när den sitter på ;)


 
Baksidan, fortfarande massa snö!



Min underbara Phoenix!



Kärleksparet gosar :D



Anubis och Silva ligger och vilar på deras sovplats :)


Sovrummet klart!


Har renoverat sovrummet och det blev klart idag och det blev skit bra verkligen.
Min mamma och jag jobba hela dan igår och några timmar idag å det va jobbigt kan jag säga. Tapeterna var mönsterpassade så kan inte bara skära en våd å sätta upp, måste kontrolera på sidorna så att tapet 1 passar ihop med tapet 2 o.s.v. Men nu är det över och rummet blev otroligt bra ;)

Före...

    

Efter...

   


Annars så är min älskling i Chile och har vart där i snart en månad, saknar henne som bara satan. Synd bara att det är en månad kvar! :( Men du är mitt allt och jag älskar mer än ngt annat!

Plus, jag hämta ut min klänning idag som jag skickat efter, skit snygg! Men inte konsdigt när den kosta 700 kr ;)


RSS 2.0