Fy fan vilken natt!

Tur att jag är ledig idag för jag hade absolut inte orkat gå till jobbet. inatt vaknade jag flera gånger efter ett par hemska drömmar. Det var inte direkt några mardrömmar, men riktigt obehagliga. Somnade om och vaknade senare av att jag hosta så extremt mycket. Jag hosta soppas så att jag fick vända mig och kräkas på golvet. Då väcker jag Lisse som springer till toaletten och hämtar en hink till mig. Sen har jag sovit tills nu. Usch va dåligt jag mår! Den här jävla förkylningen går inte över! Och nu har jag haft en riktigt sjuk(lig) natt. Men jag har bestämt, nu ska jag inte jobba föränns jag är frisk! Jag måste kurera mig!

Höst


En mi casa


Fredagsmys

Fortfarande lite förkyld, jobbat kväll, trött. Men en bra dag.
Fick god mat när jag kom hem. Kycklingfile, bearnaisås och pommes.
Nu blir det mys i soffan till en film.


After work

Sluta nyss jobbet. På väg hem såg jag hur fin fotbollsplanen börjar bli.


Dagens Outfit

Skönt att ha på sig i kylan och höst mörkret.
 Stickad bolero, ullig overall och raggsockar.


Sjuk...

...igen!

Ghost...


...

Jag orkar inte...

Lördag!

Nu är jag redo för att åka hem till päronen för att fira Pappa, Tisse och Lilly. Käka god mat och dricka lite. Roligt, roligt! :D 
Hinner inte skriva så mycket mer nu. Pappa kommer snart...


Dagens Middag

Korv och potatis-gratäng. Det kanske inte ser så gott ut, men det var det! :)

Mat

Hungrig! Har inte mycket mat kvar i kyl eller frys hemma. Det ekar faktiskt. Så jag fick slänga ihop något bara. Tog lite grillkorv, skivad potatis, lök, tomatsås, mjök och kryddor och gjorde någon slags korv och potatis-gratäng. Den ligger i ugnen nu. Vi får la se om det blir bra. Det luktar gott iaf.

Fredag

Idag är jag pigg. Gött! Kanske orkar rensa lite nere i källaren sen då. Hade varit bra. Annars händer det nog inte så värst mycket idag. Men imorgon ska jag hem till mina päron och fira 3 födelsedagar. Min pappa och bror, som båda fyller den 24:e och min systerdotter Lilly som fyller den 26:e. Det ska bli roligt! God mat och människor man älskar mäst här i världen.

Dåsig...

...och orkar inte göra något.

Peace

DAMN... va jag är trött! Orkar knappt sitta upp. Känner mig som jag gör när jag tar sömntabletter, riktigt jävla dåsig. Men jag känner ändå lättnad och fridfullhet. Ångesten är inte lika stark. Jag börjar få ro i min kropp och i mitt liv. Men jag är så JÄVLA SUGEN PÅ THAI ELLER KINA MAT JUST NU!!!!!!!!

YES YES YES!!!

Dagen började inte så bra. Bara 1 timmes sömn inatt, sen jobb på de. Men en tripp ner till stan gjorde hela min dag. Nu är jag glaaad!!! :D Men även mycket trött... zzZzz

Svampsug!

Jag sitter här och är sugen på det ena och det andra. Räkor, fisk, kött, sallad... ja allt möjligt! Har varit sugen på att plocka svamp nu ett tag med. Det var länge sen jag var ute i skogen och leta. Hade ett hemligt ställe som jag och päronen alltid plockade svamp på. Men tyvär är det någon som hitta det. Men nu är det väll dags att hitta mig ett nytt ställe att plocka små goa saker på. Så imorgon efter jobbet ska jag och Lisse ut och jaga... om det inte regnar.

Snart jobb

Sitter i soffan och kollar på tv. Känner mig hängig och trött. Är det vädret eller bara jag? Väntar på att gå till jobbet. Gött ändå att jag inte jobbar många timmar idag. Nu ska jag äta lite...

Måndag




Idag mår jag mycket bättre. Lite öm om magen, men har inte alls lika ont.
Har ringt och friskanmält mig, så imorn ska jag till jobbet. Känns gött.
Fick leka med Lisse idag som sakt. Kul, det va länge sen sist.
Senare gick vi hem till hennes mor och far för att hälsa på.
Vi åt lite kvällsmat och satt och tjata. Mycket trevligt.
Jag sitter just nu vid deras data. Våran funkar ju inte hemma så jag får ju göra allt genom mobilen. Men nu har även den lagt av. Hitta den död i morses. Vet inte vad det är med den. Men jag ska lämna in den.
SNARAST MÖJLIGT!!!

Glad mor och dotter. Fina kvinnor!


Green Lissette


Fick även sminka Lisse idag och bestämma outfiten :)
(Långt linne och leggins. Riktigt flickit!)






Fiskbensfläta


Fick leka lite med Lisse förut.
Så jag gjorde en lite slarvig fiskbensfläta på henne.





Min önskelista

  • Bärbar dator
  • Systemkamera
  • Ny soffa

Sjukskriven

Gick nyligen upp för att gå till jobbet. Men så fort jag ställde mig upp ur sängen så fick jag ont i magen. Gick runt en stund i lägenheten för att se om det kanske gick över. NEJ! Jag fick ringa och sjukanmäla mig fast jag igentligen inte vill. Men jag orkar inte gå en hel dag på jobbet så här. Hoppas dom får in någon för mig snabbt nu då. Kvinnan jag prata med hade inte fått tag i någon än, och klockan är snart 7. Synd om tjejen på jobbet som får jobba ensam fram tills någon kommer isf. Men jag kan inte tänka på de nu. Får lägga mig igen och försöka sova bort det här. Fan, inte kul!

Dagens middag

Jag har haft ont i magen och mått illa idag, så Lisse fick göra maten ist som jag hade tänkt göra. Kotlett, hasselbackspotatis, skysås och Lisses sallad. (Sallad blandat med olja, citronsaft och salt) Och apelsin efteråt.
Min portion var inte så stor, jag vet. Men kan inte få i mig så mycket mer just nu. Mår illa varje gång jag äter ngt. Kan de vara magsjuka? Hmm... jag hoppas inte det iaf. Ska jobba imorgon 07:00 - 20:30, så har ingen lust att gå runt hela dan och må dåligt och kanske även sjuka ner folk. Men jag får se hur jag mår imorgon när jag vaknar.

Sjuk?

Fan, jag mår inte bra alltså! Bara det inte är magsjuka...

Fredag

Ja, fredag idag. Och idag har det inte hänt så mycket. Vaknade upp med mensvärk. Tvättat lite kläder och sen har jag spelat spel med Lisse. Först monopol, som hon faktiskt vann idag efter lite gnäll över att det gick dåligt för henne. Sen spela vi ett nytt spel som vi inte spelat innan, Ticket to ride. Ett spel jag har fått av min bror i julklapp. Och det var roligt. Lisse vann första, sen vann jag :)
Fick sms förut av Mart (Martin P) att han skulle ha fest hemma hos honom. Men stannar hemma ikväll. Ska upp och jobba kl 07:00 imorgon. Nu sitter jag och kollar på Idol. Haha, vilken tråkig fredag :p

Apelsin-pannkakor

Igår kväll blev jag sugen på något sött, så jag gjorde pannkakor. Jag hade dock inga ägg så jag fick göra en vegitarisk variant. Ist för ägg så tog jag en tsk bakpulver. Och jag rev även i lite apelsinskal i smeten. Dom blev mumsiga :)

Jag längtar...

...till december. Tills snön faller. Tills julen är här.
(Min hund Phoenix på baksidan förra året)

Nästa års Robinson deltagare!

Jag blir så jävla irriterad på vissa av deltagarna i årets Robinson. Bara massa gnäll! Ja, jag förstår att dom är hungriga och utmattade av att leva så. Men för fan, gör något åt saken. Bygg en bra sovplats med tak och någonstans där ni kan hänga era blöta kläder på tork. Utforska jungeln efter frukter och mat. Försök och fånga fisk med redskap, eller bara så med era egna händer för fan! Jag älskade att bygga kojor och leva 'vilt' när jag var liten, och det gör jag än. Jag ska ta mig fan söka till nästa Robinson och då ska de fan byggas och jagas kan jag lova!

...

Kan inte tiden bara gå lite fortare!? Jag vill kunna knäppa med fingrarna och så är allt färdigt. Orkar inte vänta!

Färdig!

Nu har jag kämpat klart för idag. Jag har dammsugit, ränsat klart på baksidan och tvättat fönster. Jobbat på tom mage har jag med, så nu är jag hungrig. Men kycklingklubborna i ugnen är snart klara. Det ska bli gött och äta och bara varva ner lite nu. Snart Grays på 5:an med...

Idag är en bra dag!

Idag väckte Lissette mig med ett jätte bra besked. Nu vet jag att allt kommer bli bättre, nu rullar det snart på igen. Gud va glad jag blir! :D Nu sitter jag i soffan å myser lite och laddar upp för dagen. Ska fixa klart på baksidan och kanske hinner jag med lite i hemmet med. Ska också försöka få Lisse att gå med på att jag får leka lite med henne sen. Men vi får se vad som händer. Nu ska jag nog ta min en kopp kaffe. Men vågar jag de nu när jag är så sugen på att göra saker? (Får ju oftast ont i magen av att dricka kaffe) och då kanske jag inte kan göra något sen. Men jag tar nog den risken idag. För idag är jag glad! :D

Ny soffa tack!

Denna soffan vill jag ha!

Sleepless

Kan inte sova! Har legat här i sängen ett tag nu å vänt och vritt mig. Blundat och åter blundat, men somnar inte. Jag är för tankespridd. Varför ska det alltid bli så här på natten då man inget kan göra. Det är nu jag är pigg. Det är nu jag vill göra allt jag vill göra, fixa allt jag vill fixa. Men det blir ju inget med det. Jag kan inge annat än vänta tills det blir dag. Men då kommer all denna energin och viljan vara borta. Alltid är det så. Varför!?

Tisdag

Tvingades att vakna tidigt idag, men det var bara bra. Har haft en bra dag idag. Var nere i stan en sväng å lämnade in papper. Har umgåtts en stund med grannen Mona. Ränsat lite på baksidan och grejat lite i lägenheten. Har även upptäckt att min bröststorlek är större än vad jag har trott. Jag har tydligen D-cupa. Dax att köpa nya BH:ar då. Ja, en rikfylld dag, UTAN MOBIL! Den dog igår kväll och har inte velat ladda föränns nu. Det är något fel på den så måste lämna in den på lagning snart. Nu ska jag röka... Chao!

Söndag

Idag har det inte hänt mycket, förutom att jag har jobbat kväll. Tiden har gått så fort idag. Snart en ny dag. Sitter i soffan och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar. Har inte ätit något idag ännu, så jag är hungrig!

Kalas

Kom nyligen hem ifrån min bror i Munkedal. Karinas yngsta pojk fyller 6 år.
Det var mycket trevligt. Mätt och trött är jag nu, så jag behöver nog vila en stund. Soffan, här kommer jag! ;p

Run bitch, run! :p

En trött vovve efter springturen. Haha, så söt :)

Fredag

Nyss hemkommen från jobbet. Har varit en lång dag idag. Känner mig trött, så det blir att lägga sig tidigt. Försöka iaf :p hehe. Imorgon ska jag hem till min bror på kalas så då får man ju vara lite pigg. Over and out!

The last house on the left

Såg precis en lite sjuk film på kanal 6, The last house on the left. En film om en RIKTIGT sjuk familj. Det sorliga är att det verkligen finns sådana psykopatiska människor som kan göra något sådant. Om jag med hade varit ett offer för något så brutalt, or even less, så hade jag gjort allt för att överleva, allt! That's just human nature.

Dagens Middag

Lasagne

Town Art

En fin bild jag hitta på ett elskåp nere i stan.

Väntan...

Idag vaknade jag tidigt efter inte så många timmars sömn. Jag skulle ha möte med min handläggare kl 10:00. Jag åkte ner till stan och satte mig och vänta. Tiden gick och hon kom inte. När jag nästan hade väntat i en timma så tänkte jag, att jag stannar till kl 11:00 sen går jag. Kan ju inte sitta där hela dan. Men då kom hon. Jag frågade varför det tog sån tid, då ursäkta hon sig och sa att hon hade gett mig fel tid. Hon trodde att vi skulle träffas kl 11:00. Men aja, hon är så snäll och trevlig så den långa väntetiden gjorde mig inget. Vi satt och pratade en stund och nu är det bestämt att jag ska börja plugga. Det känns riktigt skönt. Detta ska bli kul! :) Nu är jag hemma igen och känner mig lite hungrig. Men jag ska ta mig en kopp te, och senare ska jag laga lasagne. Mmh, det ska bli så gott! :D

Dagens Middag

Kött, ris, skysås och sallad

Segt

Känner mig seg idag. Vaknade sent, men ville ändå inte gå upp. Men någon gång måste man väll stiga upp ur sängen. Har städat och satt på diskmaskinen. Nu väntar jag på att kottletterna ska tina så jag kan laga mat sen. Annars har jag nog ingen ork att göra något speciellt idag. Blir nog att dega i soffan tills jag ska gå och lägga mig igen.

One day...

Ligger i soffan och har skit ont i magen! Har ätit för mycket. Men vad ska man göra när man är hungrig och det är gott!? Lugnt och skönt var det på jobbet idag med. Härligt. Dock har jag kännt mig nere och haft ångest nu ett tag, men jag tror det börjar släppa. Bättre dagar är påväg. I can see the light in the end of the tunnel :) Men nu ska jag se Snooki få stryk :p

No lunch for me...

Jag låg och sov när min mamma ringer och väcker mig. Hon undrade om jag ville åka med och äta lunch med henne och syrran. Tyvär ska jag jobba sen så det hinner jag inte med. Synd :( Hade varit mysigt. Nu är jag klarvaken och vet inte vad jag ska göra!? Jag får la sitta här och vänta ut tiden... *pust*

Exactly!

If someone wants to be a part of your life, they'll make an effort to be in it. So don't bother reserving a place in your heart for someone who doesn't make an effort to stay.

Dagens make-up


Dricka sej lite :)

Lördag, och idag vill jag göra något. Så det blir att åka hem till Manny och dricka lite vin. Kanske går ut en sväng till Meza maybe? Aja, får se vad som händer :)

RSS 2.0