Halloween!

Ja, nu är det Halloween! Älskar högtider och sånt göjs. Men denna afton blire att ta det lungt hemma framför datan och tv:n. Jag satt barnvakt åt mina underbara syster-döttrar igår och idag har jag jobbat delad tur, 07:00 - 20:00 men fick sluta en halv timma tidigare så det va ju gött. Och imorgon börjar jag kl 06:45 - 16:00 så det blir en lugn helg. Men Halloween pyntat är det hemma iaf, det måste det ju vara! Älsklingen min dricker lite med manny idag, vodka! Bara hon inte blir för full och stör mig om jag sover sen, men det tror jag inte. Gillar inte att sova utan henne så jag stannar nog uppe tills hon kommer hem! Hoppas du har det roligt babe! Men nu ska jag nörda mig lite framför facebook. (jag är riktig facebook nörd)
Ha en bra helg gott folk!

Happy Halloween!!!


Sjuk och glad!

Förkyld? Svininfluensan? Ja, jag vet inte riktigt. Men nu har jag varit sjuk i mer än en vecka så något måste det ju vara! Måste kolla min rygg med, kan inte gå runt mer och ha ont utan att göra något åt det. Jag vill gå till en kiropraktor, akupunktör och en massös. Och jag ska nog testa dom i samma årding jag skrev dom. Behöver nog knäcka ryggkotorna, och det gör ju kiroprakorn.

Och det underbaraste, sötaste lilla livet har vi hemma hos oss! Kita, en så himla vacker liten pittbull valp som Jennifer kom med. Synd bara att hon inte kan behålla henne. Jag hade velat ha henne men det blir änna för mycket med två hundar, men vi passar henne några dagar. Men hon är så underbar så man vill ju inte släppa henne direkt. Jag tror inte Phoenix heller vill det, det är ju hans nya flickvän. Och hon är som en bäbis när hon sover, ligger i ens famn och söker kärlek och värme. Vill aldrig släppa henne, men man får njuta av den tiden man har tillsammans så länge det varar!

 Sover sött i våran säng. 
kita sover sött i våran säng.

Älsklingen och Kita gosar i soffan.
Älsklingen och Kita gosar i soffan.


RSS 2.0