Domino

Jessie J - Domino




Tråkiga nyheter!

Idag har det blåst som bara den. Nästan som att det har varit storm här. Och det var inte så bra för Lisses syrra och hennes familj. Fick reda på förut att huset som dom håller på och bygger har rasat ihop. Allt jobb som Peter har lagt ner ligger i spillror. Allt arbete i onödan. Fy fan va tråkigt! Lisse som igår prata så gott om hur fint det kommer bli, och så händer detta dagen efter. Lisse skulle även dit idag och hjälpa till och jag hade tänkt hänga med. Vi har suttit här hemma idag och varit deppiga för detta. Tycker så synd om Paola och Peter. Kan inte alls vara roligt för dom just nu. Önskar man kunde göra något för dom. :(


Hangover?

Taio Cruz feat. Flo Rida - Hangover




Good Feeling!

Flo Rida - Good Feeling




And now all I wanna see...

Bad Meets Evil feat. Bruno Mars - Lighters




Lördag kväll

Har haft en rolig kväll hos min syster. God mat och många skratt.
Mycket mer orkar jag inte säga nu...


Fredag

Nyss hemkommen ifrån stan. Nu har jag skickat in mobilen för lagning än en gång. Så hoppas dom lagar skiten riktigt nu! Seg som satan är jag, så det blir att ligga i soffan och dega hela kvällen. Måste sova lite inatt med så jag orkar med morgondagen hemma hos min syster. Längtar! :D


A link to the past

Uppe tidigt? Nää... har inte sovit.
Varvade nyss den gammla godingen Zelda - A link to the past.
Så nu var det roliga över. Det gick fort. Tråkigt! Hade viljat spela mer.



Annars då... fredag idag. Ska ner till stan senare och fixa lite grejer.
Sen kommer det nog inte hända så mycket mer idag kan jag tro.
Men imorn ska jag hem till min kära syster och fira Thanksgiving.
Så det ska bli mysigt. Blir nog övernattning där med. Kul :)

Ne, jag får la gå och försöka sova lite... eller!?


En gång till

Ringde nyss om min mobil, att den fortfarande inte funkar. Så dom skulle skicka en fraktsedel till mig så jag kan skicka in den på lagning IGEN. Jag fråga om jag skulle kunna få en ny om den fortfarande inte vill starta. Och det skulle gå. Kanske måste jag dock skicka in den tre gånger. Men kanske att jag kan få en ny efter bara två gånger. Men jag hoppas på att den funkar nu efter jag skickat in den. Så vi får se...


Fixat och klart!

Nu är outfitarna för Paolas födelsedags/maskerad fest klara! Lisse visste inte va hon ville va först, så hon hade bara tänkt och ha på sig en tråkig mask. Men jag kom på en riktigt bra idé förut. Så hon kommer bli så nice! :D
Det jag hade tänkt klä ut mig till blir inte av dock :( Så jag fick välja något annat. Men det blir nog bra ändå ;) Hehe, nu längtar jag tills nästa helg! :D


...Over You

Nightcrawlers feat. Taio Cruz - Cryin' over you



Taio Cruz - Crying over you (slower)




Vill ha...

Ont i magen har jag. Mätt som satan. Har ätit massa porotos idag.
Och det var jag som fick laga det, som jag sa. Men lika bra det.

Nu har jag sån lust att sitta och spela Sims 3 med en snus under läppen.
Men denna datan är för seg och dålig för spel överhuvudtaget, och snus har jag ingen. Tråkigt!

Något jag gärna skulle vilja ha med är en systemkamera. Jag älskar att ta kort. Då hade jag kunnat gå ut och fota tills mitt finger går av. Jag har ju en digitalkamera, men det är ju inte lika kul när inte bilderna blir så bra. Det finns ju mer funktioner och inställningar på en systemkamera, och bilderna blir ju så mycket bättre. Så det är något jag måste ha i framtiden!


Jul-klänning

En röd klänning som hade suttit fint på julafton!?


Finns att köpa på Swefox.se


Måndag

Idag gick jag upp rätt sent. Inte så bra. Jag har blivigt så rastlös på sistone. Jag gör inte så mycket under dagarna. Har inget att se fram imot. hmm... ja, jag vet inte vad jag ska göra. Orkar inte göra ngt direkt heller. What to do!?

Börjar bli hungrig nu. Har tänkt att äta porotos idag, GÖTT! Men det är Lisses tur att laga mat. Men det kommer nog bli så att det är jag som får göra det ändå. Det blir godare när jag gör det. (hennes ord, inte mina) Men det är nog sant :)

Söndag

Har vart en mysig dag idag. Vart hemma hos min bror på kalas. Där bjöds det på smörgåstårta. MUMMS! Sen har man softat framför tv:en. Och såklart missa man ju inte Jersey Shore! Så jävla roligt program. Och måste bara säga att jag HATAR Mike! Han är en sån ful människa. Han är inte bara ugly on the outside. Han är ugly on the inside to! En riktigt rutten person. Och ÄNTLIGEN börjar alla i huset hata han. Känns så jävla gött! Hoppas han hoppar av serien. Orkar inte se han mer. Aja, så är det.

Sug efter: Gröna oliver och SNUS!

Jag är sugen på...

...en baguette med skagenröra från Subway!


Har aldrig testat, men måste göras.


Aldrig någon ro

För en gångs skull så var jag trött nu på kvällen. Jag låg i soffan och somnade till filmen The Knowing som gick på tv. HÄRLIGT tänkte jag! Då är det bara att lägga sig i sängen och sova. Men nej, så lätt var det inte. Så fort jag lagt mig i sängen kunde jag inte koppla bort ljudet som kommer ifrån våra grannar i lägenheten över oss. Det är ett surrande ljud, som en fläkt. Och jag klarar inte av det. En tickande klocka kan jag somna till, men inte det här. Det tränger in i mitt huvud och ger mig även huvudvärk. Lisse var snäll och gick och hämtade öronproppar till mig, och det hjälpte. Men min trötthet var borta. Jag kan ju inte somna om nu. Jag kan höra ljudet även nu, här i vardagsrummet. ÅÅÅÅHHH, jag blir galen!!!


Lördag

Idag har det inte hänt så mycket. Kollat på tv, suttit här och tvättat kläder. Men jag har bakat muffins som jag sa tidigare idag. Det blev Choklad muffins och citron muffins med vit glasyr på. Jag tog lite bilder på dom, men tydligen kan man inte lägga över bilder på denna datan. Aja, synd. Dom blev iaf fina och bra. Har inte smakat på dom än, men dom ser riktigt goda ut! ;)


Kan inte sova!

Har legat och tänkt på saker. Allt ifrån himmel och jord. Min hjärna går på högvarv på nätterna. Det är inte bra! Jag behöver ju min skönhetssömn :P Jag fick gå ut och lägga mig i soffan och kolla på tv ist. Jag fastnade framför Masterchef, och såklart ska jag bli hungrig och sugen på att laga massa mat! Men det får jag strunta i just nu. Men jag har bestämt att jag ska baka muffins lite senare idag ist. Det var länge sen jag gjorde det. Det är dags att ha lite goda sötsaker hemma nu tycker jag. Har ju inget godis eller något, och jag behöver det där lilla söta ibland :)


Fredag

Idag gick man upp tidigt. Känns gött. Och idag blir man av med hundhuset på baksidan, ÄNNU SKÖNARE! Peter skulle ha kommit förut och hämtat det. Men nu för tiden så måste man ringa Eidar för att få upp bommen så han kan komma in med kärran. Så han skulle komma tillbaka ikväll med en annan kärra som man själv kan dra in. Så det hoppas jag på att han gör. Vill bli av med hundhuset! Phoenix använder det inte, så det står bara där och skräpar. Så nu snart ska jag tvätta lite kläder, tömma och fylla diskmaskinen, ringa jobbet och ringa om mobilen... ja det är det jag ska göra idag. Trevlig fredag :)


Segt!

Idag är jag seg. Orkar inte göra något känner jag...


Jag vill ha en ny !!!

Mobilen funkar fortfarande inte. Så det blir att ringa imorn och säga att jag vill ha en helt NY! För detta går inte. Jag behöver en mobil. Behöver den för jobb och annat. Jävla skit grejer!


Mobilen är tillbaka!

Fick ett brev hem idag att mobilen har kommit. Så Lisse var iväg och hämta paketet. Så nu har jag öppnat det, satt i mitt simkort och allt. Fört in laddaren... MEN DEN FUNKAR JU FAN INTE ÄNDÅ!!! Det går ju fortfarande inte att ladda. Samma som innan jag lämna in den. VA FAN!
Är den lagad eller inte lixom!? Tydligen inte!
Men jag får la greja och hålla på med den så får jag se sen...

Haha , lol

Stoffe Levererar




Jessie J

Jessie J - Nobody's Perfect



Jessie J -  Who You Are




The Twilight Saga - Breaking Dawn

Just nu kan man se The Twilight Saga - Breaking Dawn , Del 1 på bio.
Något som jag har längtat efter!
Så den hoppas jag att jag någon dag kan gå och se.



Lalala

Sitter och lyssnar på musik medans Lisse lagar mat. Det blir köttbullar, makaroner och vitsås. Gott :) Nacken har blivigt bättre. Har inte lika ont, så det är bra. Lilla Tizze kanske skulle komma förbi sen. Så det hoppas vi på :)
Nu tjatar Lisse att jag ska komma och tömma diskmaskinen, så det får jag väll göra då.

Ärligt, vad är det för fel på mig!?

För det första så har jag sovit dåligt hela natten. Eller ja, sovit speciellt mycket har jag inte gjort. Jag har mäst vänt och vritt mig bara. Sen när jag kommit till ro och fått lite sömn, då ringer väckarklockan. Och då känner jag att jag har så himla ont i nacken. Så nackspärr har jag nu med. Va fan! Så jag fick ringa och sjukanmäla mig idag. Jag gillar inte att vara hemma ifrån jobbet, men vad ska jag göra!? Plus, nu har jag varit sjuk ett tag. Det kommer och går hela tiden. Igår kände jag mig bra, men nu när jag vakna så kände jag mig krasslig i halsen. Kan det vara sängkläderna? Jag byte ju dom dock senast igår, men måste jag kanske tvätta kudde och täcke med?

Jag sitter och tänker på min kära mobil med som är på lagning. Måste ringa sen och kolla om den är klar snart. Lite jobbigt utan mobil faktiskt. Hoppas bara den blir fixad så att den är som den ska. Jag har tydligen jävligt otur med att få mobiler som inte funkar. För det är inte jag som förstör dom. Jag är ganska försiktig med mina saker. Tappar dom inte i golvet o.s.v. Dom bara slutar att fungera av sig själva. Jävla skit saker!

Nu väntar jag på att Lisse ska vakna. Hon ska på jobbintervju senare idag. Så jag håller tummarna för att det ska gå bra för henne. Hon har varit lite nervös för detta, men jag tror att hon kommer klara det fint.

PROSIT!

I'm back!

Sorry, nu har jag inte skrivit i bloggen på länge. Men jag har inte mått så bra. Både fysiskt och spykist. Jag brukar bli lite depp på hösten, får lite höstdepression. Men det går snart över. När julen börjar närma sig och man får ta upp julpyntet igen så brukar jag bli glad igen. Så nu längtar jag såklart! Så är det ju dags att det börjar snöa snart med tycker jag! Snö är ett måste på julen. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska laga chili con carne!


RSS 2.0